Den första adventen

Den första adventen

…är visserligen över nu eftersom klockan passerat tolv. Jag tänkte dock att jag skulle lägga upp lite bilder som jag tagit under dagen då de första julgrejerna åkte fram idag. Har också hunnit städa lite även om dammsugning och torkning av golven är kvar. Det börjar i alla fall kännas lite julmysigt här hemma. 

1a Adventcollage

Förutom första advent så har det inte hänt så mycket i helgen. Jag hade tänkt att jag skulle fixa lite med skolarbete men så blev det inte. Jag väntar fortfarande på resultatet från de både hemtentorna men jag förväntar mig att det kommer nu i veckan eftersom tidsfristen för rättningen (15 arbetsdagar) gick ut i fredags. Vad som också är lite jobbigt är jag redan lyckats missa den första labbuppgiften och även den första examinationsuppgiften i kursen Vektorgrafik och animering, på grund av att jag och min projektpartner fick retur på vår projektrapport och därmed fick ägna en del åt att fixa rapporten istället för att koncentrera oss på de nya kurserna. Tyvärr är jag sådan att jag har svårt för att gräva ner mig i nya uppgifter innan de som jag börjat på först är avslutade, och dessutom inte är helt klara på grund av krav på kompletteringar. Bleh! Jag hatar att ligga efter! Nu i veckan får det bli ett seriöst tag i kragen för mig!

Andra bloggar om: , ,

2 Comments

  1. AF
    Nov 30, 2009

    gud va mysigt det ser ut 🙂

  2. Sandra
    Nov 30, 2009

    AF: tack! Julpyntat något själv? 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest