Mycket att göra, lite att blogga

Det har inte blivit så mycket bloggande de senaste tre dagarna, vilket är synd, men jag hitnner inte riktigt med. Försöker hinna klart med allt som måste vara klart innan söndag kl. 22 då jag ska infinna mig med pass och resväska på centralstationen.

Det finns en del att göra med rapporten för användaranalys och kravspecifikationen i projektkursen fortfarande, den ska vara färdig på söndag, vilket på sätt och vis är skönt för då behöver jag inte åka iväg och känna att jag överger min projektkompis med en massa jobb. Hon ska istället i lugn och ro sitta och pilla med prototypen på den iPhone/iPod Touch applikation som vi typ ska bygga, medan jag är borta. När jag sen kommer hem ska vi testa den på några användare och skriva slutrapport.

Imorgon är det rapportskrivning och packning som gäller. Ska dessutom våga mig på att färga lite svarta kläder som börjar tappa sin bäcksvarta charm och göra entré i gråheten. Bort med det gråa, bort, bort! Ska bii spännande att se hur det blir.

Nu har jag druckit lite vin och är lite lullig så jag ska nog krypa ner i sängen med iPoden och Camilla Läckbergs Fyrvaktaren, som jag lyckats komma över av en kompis som fått den av en kompis som fått den av en kompis som köpt den på CD. Faktiskt.

Nåja…god natt…

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest