Kanelbullens dag…

Kanelbullens dag…

…tog visserligen slut för typ fyrtio minuter sedan men det luktar fortfarande gott av nygräddade kanelbullar i hela lägenheten. Har ägnat några timmar åt att baka ett rejält lass med bullar idag. Det tar en liten sund men goda blev dem.

Kanelbullens dag

Visst är dem fina?

Imorgon ska jag jobba igen men jag slipper i alla fall gå upp klockan halv fem. Ska inte vara på Ridderheims förrän vid 10 men så slutar jag klockan 20 istället. Jag kommer ju inte att jobba fler timmar än vanligt men det känns så eftersom jag slutar så sent. Nåja, jag börjar komma in i sysslorna på Ridderheims nu. Även om det inte alltid går så fort att plocka ihop ordrar så går det ändå framåt och det är ju huvudsaken. Nu är det bara några dagar kvar till avresan till Cypern också. Weee! 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

2 Comments

  1. Kashaya
    Oct 5, 2009

    Härligt med kanelbullar och det luktar så himla gott när man har bakat.=) Vi bakade ett lass i lördags så vi hade något att bjuda på när vi fick besök idag.

  2. Sandra
    Oct 5, 2009

    Ja, visst! Det luktade fortfarande nybakade kanelbullar när jag kom hem från jobbet idag. Så mysigt! Synd att bullarna går åt så fort bara. 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest