Full rulle

Det har inte blivit så mycket bloggat de senaste dagarna. Har minst sagt haft häcken full. I söndags var vi ute ännu en sväng för att fira ett annat födelsedagsbarn B. Vi var till Texas Longhorn, ett riktigt bra äta-grillat-kött-ställe i Linnéstan. Mums! Mycket bättre än typ Jensens Böfhus. Efter middagen åkte vi till B’s kontor där vi tittade på film. Efter filmen var det direkt hem och fixa klart en inlämningsuppgift i grafisk design-kursen, som jag blev sittandes med halva natten eftersom Photoshop inte sparat de lager jag skapat.

Måndag och tisdag = jobb ca 9h per dag på Ridderheims och igår var jag till frissan i några timmar för att permanenta håret. Är riktigt nöjd, även om jag funderar lite på hur länge lockarna ska hålla. Första gången jag permanentade håret, när jag var 15, gick de ur direkt så hela permanenten fick göras om och då funkade det bättre. Nu har jag ju inte permanentat håret på flera år så det är ju möjligt att jag kanske måste göra om det rätt snart igen, vi får se. Det känns iallafall som att håret fått lite nytt liv tack vare lockarna.

Nu ska vi snart bege oss till Varnhem där A och M ska brygga öl tillsammans med A’s pappa. Vi ska också fira A’s födelsedag lite mer med god middag och presenter. Sist men absolut inte minst har jag och min projektkompis deadline på söndag i projektkursen. Det ska bli rätt skönt när kursen är slut men vi måste å andra sidan se till att få till en bra slutrapport och tiden rinner ifrån oss eftersom både jag och Anna har haft så mycket annat för oss de senaste veckorna. Nåja, helgen återstår och man kan prestera mycket på kort tid, om man bara vill.

Dags att packa!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest