Dagen efter måndag

Det är tisdag, det. Jag hade ställt klockan på åtta eftersom jag visste att vi skulle vara utan vatten i två timmar på morgonen. Men ganska snart insåg jag hur trött jag var så jag gick och la mig igen och snoozade till kvart i elva. Hade klipptid på KlippCenter Majorna vid tolv så det var bara att klä på sig och sätta sig på vagnen.

Nu har jag klippt topparna och klippt upp luggen. Den som inte träffat mig väldigt nyligen kommer nog inte att märka så stor skillnad men tanken var egentligen inte att göra något dramatiskt med håret eftersom jag planerar att permanenta det i slutet av oktober. Så jag passade på att boka tid för det när jag ändå var hos frissan idag. Ska bli kul med lite lockar igen. Det var längesedan. Även om jag inte förändrat min nuvarande (icke)frisyr så mycket så ska färgen i alla fall ändras. Köpte hårfärg inne i stan efter klippningen och tänkte fixa med det imorgon. Färgen heter Roasted Chestnut och är mörkt brun. Jag har bara färgat håret svart eller i olika röda nyanser innan så det ska bli kul att prova något annat.

Nu är det dags att hämta tvåtten.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest