Bye, bye, Cyprus!

Som vanligt går en veckas semester alldeles för fort. Veckan på Cypern har varit kanon. Underbart och varmt väder varje dag och nu är jag brun och fin. I alla fall ett litet tag tills att solbrännan börjar försvinna och bli ett minne blott.

Min själ befinner sig nog fortfarande på Cypern till viss del för det känns lite konstigt att redan vara hemma. Jag saknar solen och värmen och gänget som var med. Det var verkligen ett jättegött gäng och underbar sammanhållning.

Jag ligger ungefär en natts sömn minus och är rätt seg nu men ska försöka ägna dagen åt lite tvätt och hembärande av förnödenheter. A skriver tenta idag så jag har lägenheten för mig själv en stund. Det har ju inte precis blivit så mycket ensamtid under veckan så det känns rätt skönt att bara få vara själv ett tag.

Planen är att de bilder jag tagit ska läggas upp inom kort så att de andra som var med på resen ska kunna ladda ner de bilder de vill ha. Jag kommer nog att skapa en separat sida för det och inte göra det som ett blogginlägg.

Har precis laddat hem en relativt stor mailskörd med väldigt varienade innehåll. Min barndomsvän L har mailat och berättat att hon och hennes sambo ska ha barn i april, vilket gör mig lite ensammare om att inte ha barn i min umgängeskrets. 😉 Grattis L!

Vad som inte var riktigt lika roligt var att jag och min projektkompis fått retur på våran krav- och analysrapport medan jag varit borta. Våran handledare menar på att vi missat mål lite så nu verkar det som att vi har lite att göra.

Men first things first – mat!

Andra bloggar om: , , , ,

2 Comments

 1. mariabj
  Oct 25, 2009

  Remember me! Skönt att du inte har barn, för jag tycker att precis alla på myface och alla bloggar bara är fyllda av barnbilder och barn-göra. Vilket är jättekul och gulligt, men man känner sig så… sen?

  Anyways, E kommenterade på bilden överst, som var nu när jag läste din blogg, tror du har ganska många som den byter mellan, men det här var en med gula tulpaner, närbild med himel i bakgrunden. E tyckte den var väldigt snygg, iaf. Jag sa att du hade en ny kamera, fast jag skulle givetvis sagt att du är en skicklig fotograf, oxå 😉

 2. Sandra
  Oct 31, 2009

  Hehe, “Remember me?” Doh! 😛 Ja, man känner sig lite sen men återigen, att göra något för att man förväntas göra det istället för att man vill tycker ju jag är lite bakvänt. Allt har ju sin tid, så att säga. 😉 Tror dock du hinner före mig 😛

  Heh, bilderna i headerna ska bytas ut…ehm…snart….nån gång. 🙂 När jag hinner. Foto är kul, man lär sig nya saker hela tiden och hinner glömma dom lagom till nästa tillfälle i en liknande situation. 🙂 Nu ska jag tydligen äta älg. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest