Vilken blidde det?

Nu är routern (samt ett nytt elaggregat och mer minne till A’s) dator beställda och paketet är redan på väg till hämtbutiken på Kruthusgatan i Göteborg så imrgon bär det av att hämta allting.

Det blev den lite dyrare routern trots allt, alltså Linksys WRT160NL Wireless-N Linux-routern. Det kändes som att den var det bästa valet eftersom den ska vara både snabbare och ha fler funktioner, så det blir nog bra.

Nu ska jag ge mig iväg till gymmet så att jag kommer hem någon gång och kan börja med nästa inlämningsuppgift. Satt i några timmar med en uppgift igår som gick ut på att analysera ett publikt interaktivt gränssnitt. Jag var helt slut när jag var färdig och hade lämnat in uppgiften men det kändes väldigt bra så jag hoppas lärare blir nöjd och att jag tänkte rätt när jag skrev rapporten.

Nu: träna, träna, träna!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest