Tracking Mac

Tracking Mac

Nu har min MacBook iallafall anlänt till Sverige och Helsingborg. Statusen i Apples ordersystem uppdaterades äntligen efter fyra dagar av konstant inaktivitet och tracking-nummer och budfirma publicerades. Med den infon kan man ju få lite mer detaljerad information om var paketet just nu befinner sig.

Igår hände just ingenting. Försändelsen anlände till Eindhoven i Holland runt 23-tiden i fredags kväll men under gårdagen uppdaterades inte trackingen något alls. Men alldeles nyss fanns ny information om att paketet nu anlänt till Helsingborg.

Tiden för leverans har dessutom skjutits fram ytterligare från den 9:e till den 8:e. Weee! 🙂

Leveranstracking

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest