Timmar av meningslöshet

Idag har jag nog haft en av de mest meningslösa dagarna på länge. Det enda nyttiga jag har fått gjort idag är att tvätta. Kul dag? Nej, inte direkt.

Jag gick upp rätt sent, struntade i att äta frukost med en gång utan satt och såsade framför datorn istället. Sen fick jag för mig att installera Ubuntu på den stationära datorn som i nuläget har ett ganska slött och välanvänt Windows XP som jag ser fram emot att slippa. Dock gick inte installationen av Ubuntu så bra. Det brukar gå som på räls, det har det iallafall gjort när jag installerat det tidigare, men inte idag. Fick upp samma irriterande felmeddelande gång på gång. Egentligen var det inget felmeddelande men installationen började aldrig utan jag hamnade istället vid en kommandoprompt i ett program kallat BusyBox.

Så jag har ägnat dagen åt att försöka komma runt detta problem, utan någon som helst framgång. Nu har gett upp för dagen och för hela helgen till och med eftersom vi ska iväg till A’s föräldrar i helgen och äta hemmafiskade kräftor. Det, ni! 🙂

På grund av allt strul idag så blev det inte någon middag förrän nu och nu är klockan snart 11. Innan jag får gå och lägga mig måste jag göra iordning packningen inför morgondagen så att det inte blir för stressigt till tåget. Det är lika bra att planera lite när man är så långsam som jag. 😉

Nu blir det kycklinggryta med massa vitlök i. God natt!

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest