The network is working!

Det är trevligt när grejer som man beställt ena dagen finns för avhämtning redan dagen efter. Det gillar vi!

Den nya routern är nu hemma, installerad och konfigurerad. Den funkar kanon och var riktigt lätt att köra igång också. Allt gick som på räls! Vad som även gick på räls var att få igång IPREDIA på den gamla routern. Att sätta upp ett öppet WLAN i sig är ju inte komplicerat men vad jag trodde skulle bli krångligt var att konfigurera den nya routern på rätt sätt så att den gamla skulle hitta ut på Internet. Men det gjorde den, helt utan att jag behövde göra nånting förutom att dra en kabel från den nya till den gamla routern. Allt bara funkade! Jag älskar när saker bara funkar!

A har även har fått igång sin ena dator igen som stått avstängd i några veckor på grund av trasigt nätaggregat. Så idag har vi haft något av nörddag, kan man säga. Fixat och donat med datorer och prylar. 🙂

Imorgon är det onsdag igen vilket betyder träning för mig. Ska se till att försöka komma upp innan tolv (ja, jag vet, det är sent) så att jag hinner hem och plugga lite innan middag och sånt. Efter middagen brukar man bli så slö ett tag, precis som jag är nu. Nu har vi precis avnjutit en massa spagetti och köttfärssås och jag är så mätt att jag knappt kan röra mig…

Det för övrigt riktigt skönt att vara igång med träningen igen. I lördags var det ganska tungt men redan igår kändes det lite lättare faktiskt. Nu ska jag vara duktig och försöka gå dit måndag, onsdag, fredag och söndag. Det är fyra av sju dagar i veckan.

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest