Snorig och dann

Här sitter man nu och känner hur bihålorna börjar täppas igen. Jättehärligt…verkligen… Skallen värker men jag har i alla fall inte feber ännu. Det är alltid något att glädja sig över. Så länge man är feberfri känns allt inte så jobbigt.

Det blir inget firande idag av mitt och A’s treårsjubileum. Jag tyckte det var lite synd att spendera en massa pengar på fin mat utan att knappt känna vad den smakar så vi går nog ut och äter någon gång senare i veckan istället. Vi ska snart knata bort till affären och förse oss med lite lördagsgott som tröst. Jag ska köpa chips och göra en dunderstark tzatsiki och skrämma slag på alla små virusar.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest