Nu eller inte alls

Det är så typiskt när man kommit igång med träningen och allt känns så bra. Igår var det bara att inse faktum…halsont. Så typiskt! Det halsonda har idag utvecklat sig till smått snorande och huvudvärk. Men på sätt och vis är jag tacksam för om det här viruset, eller vad det nu är, kommit bara två veckor senare så hade det varit elände och misär. Då hade det bara varit några dagar kvar till Cypern-resan och en förkylning just då hade varit så fel! Så det är nu eller inte alls som gäller för virusarna.

Det är bara att härda ut och se glad ut. Det är nog snart överspelat. Någon flunsa är det nog inte tal om då jag varken hostar eller har feber vilket tydligen ska vara två av de tydligaste symptomen. Lite typiskt bara när jag och A skulle fira vår treårsdag lite mer i helgen med bio och restaurang men vem vet, jag kanske inte blir så väldans sjuk att de sakerna blir helt omöjliga.

Nu ska jag äta lite kaka och tröst mig själv lite. Har idag varit duktig och suttit i flera timmar med Microsoft Project och försökt fixa en bra projektplan för projektet i sytemeringskursen. Jag har också skapat ett skal till själva rapporten för projektplanen så jag känner mig i alla fall lite duktig.

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest