Fixat!

Fixat!

Nu känner jag mig nöjd, för nu har jag fixat gymkort! Här ska gymmas! Ska nog gå dit redan imorgon, tror jag. Skulle vara så skönt att få svettas lite och sen duscha och basta och bara känna sig nöjd med sig själv. Dock så fick jag inte riktigt min vilja igenom att få studentrabatten för bara ett halvår. Jag kollade även på Friskis & Svettis hemsida men inte heller dem har något studenterbjudande som bara gäller ett halvår. Jag fick nöja mig med det ordinarie priset på 399 kr i sex månader. Om min ekonomi fortsätter att vara så stabil som den varit denna månad så kommer det nog inte att bli något problem.

Skönt att faktiskt ha fått något gjort som man bestämt sig för göra!

Life bronskort

Bilden är tagen från Lifeclub.se. Klicka på bilden för att komma till Life’s informationssida om Bronskortet.

Annars har det varit en trevlig kväll. Jag har varit en tur till Alingsås och ätit middag med mina gamla barndomskompisar S, L, J och M (inte M som är i Vancouver då, en annan M). Vi gick till ett ställe som heter Deli Deli där vi åt buffé med en massa goda saker: grillad kyckling, ugnstekt potatis, revbensspjäll, potatisgratäng, ugnsgrillade grönsaker, rökt skinka, pastasallad, tsatziki och en massa annat. Det var precis det ställe som jag varit på med en kollega för nåt år sen.

Vi snackade en bra stund om ditt och datt, inte så mycket barndomsminnen faktiskt. Det blev mycket prat om barn eftersom både M och J har barn och S har ett på väg. L och jag är snart de enda av oss som ännu inte tagit det steget.

Nu känner jag mig lite frusen. Det skulle vara gott med lite te men vårt kök som ser ut som ett bryggeri just nu eftersom A och hans bryggarpolare håller på att tappa upp sin senaste brygd på flaska. Jag får väl ta på mig mina tofflor och en kofta och hålla mig till tåls tills att de röjt upp i köket. Eller så går jag och lägger mig direkt för det verkar komma en envis huvudvärk smygandes.

Andra bloggar om: , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest