En hel del tzatsiki senare…

Nu har jag vräkt i mig en del chips och stark tzatsiki! Det var gott men smakade inte så mycket som det brukar. Jag hoppas att vitlöken gör gott i alla fall. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och lyssna lite på New Moon innan jag somnar. Började läsa boken efter att jag läst Twilight i våras men så övergav jag den eftersom jag inte riktigt orkade med inläsarens (Ilyana Kadushin) dryga amerikanska, men allra mest på grund av att jag tyckte att författaren (Stephenie Meyer) nästan tog död på romantiken i berättelsen då hon envisades med att låta Edward och Bella hela tiden tjafsa om vems fel det var att Bella hela tiden råkade illa ut. Det blev väldigt löjligt efter ett tag och jag orkade inte lyssna mig igenom ens de första kapitlen.

Nu har jag i alla fall gett boken en chans till även om jag fortfarande inte riktigt är nöjd med inläsarens sätt att läsa. Jag har tagit mig förbi de kapitel som jag tyckte var fåniga och boken har blivit allt bättre. Jag är ju så klart medveten om att Twilight-sagan i allra högsta grad är ungdomsböcker, ja, för att inte säga fjortisböcker till och med, men jag gillar vampyr-fiction och romantik som omväxling till thrillers så det gör inte så mycket att böckerna inte är skrivna för såna som mig egentligen.

Nu börjar förkylningshuvudvärken göra sig påmind igen så jag ska nog natta MacBooken och knata mot sängen.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest