Hem och vända

I söndags kom jag hem från några dagars vistelse i Skellefteå. Det har varit bra dagar med toppenväder, bad i pool, bad i fors, god mat, möten, workshops och en massa skoj med folk.

Gårdagen ägnade jag åt lite sporadisk packning och tvätt. Jag insåg att det hade varit ganska skönt att vara hemma i några dagar innan nästa resa. Nu ska jag packa det sista inför nästa seglingstrip, slänga i mig lite frukost och möta upp Å på centralen. Därifrån, eller rättare sagt från Nordstan, blir det jakt på regnbyxor och veggo-kött och sen vidare till Saltholmen.

Dags att skynda sig lite. Kommer hem igen på lördag!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest