Helt fantastiskt!

Helt fantastiskt!

Så blev det av till slut, nu har jag äntligen sett U2 LIVE på scen. Det känns helt otroligt, även fast vi satt så långt bort från scenen som man nästan kan komma. Stämningen fanns där ändå och den underbara känslan av att få klappar i händerna och sjunga med till sina favorit-U2-hits! Naturligtvis tog konserten slut alldeles för fort men den sköna känslan sitter nog fortfarande kvar lite grann.

Jag tog en hel del bilder som jag bara hunnit tittat på sam hastigast. Kvaliteten blev verkligen varierande då jag använde telezoomobjektivet (40-150 mm) nästan hela tiden. Jag misstänker att jag kanske tar en liten risk genom att publicera bilderna här, jag vet faktiskt inte vad som är tillåtet när det gäller sådant, men här kommer i alla fall några av bilderna:

 

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest