Färdigrest?

Även om jag över lag tycker om att vara på resande fot så är det ändå ganska skönt att få komma hem och få vara hemma ett tag. Det hade varit en händelserik sommar med mycket aktiviteter och skojigheter men nu börjar allvaret. Nu är det hög tid att ordna upp tillvaron inför hösten.

Om ungefär en vecka borde jag få reda på om jag kommer in på Webmaster-utbildningen. Då ska alla som vill ha kvar sin utbildningsplats ha registrerat sig. Efter det andra urvalet hamnade jag på åttonde reserv så chansen finns fortfarande.

Idag hade jag tänkt mig ett besök till AF för att registrera mig som arbetssökande och därmed bli berättigad till A-kassa men så insåg jag att jag behövde ett intyg från min arbetsgivare för att kunna komplettera mina meriter i AF’s databas. Besök till AF är inte precis något man ser fram emot, jag tycker hela miljön där bara är deprimerande, så jag ämnar göra så få besök dit som möjligt. Jag får helt enkelt vänta tills min chef fixat med ett intyg så att jag sen kan fixa alla ärenden där på en gång.

I övrigt så behövs det nog lite dammsugning här hemma och sen ska jag så klart kolla efter fler jobb att söka. Usch, vad det låter tråkigt! Men allra först skulle det sitta fint med lite att äta…

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest