Den som väntar på något gott…

Den som väntar på något gott…

Nu har jag skrivit väldigt mycket om väntan här på bloggen. Men visst går man väl ofta och väntar på någonting? Det kan ju vara vad som helst egentligen; att få gå hem från jobbet, att arbetsveckan ska ta slut, lönedagen, antagningsbeskedet, ett efterlängtat paket på posten…

Nu när den ångestfyllda typen av väntan nått sitt slut för mig så har jag idag påbörjat en roligare och mer spännande typ av väntan. Idag har jag beställt mitt livs första MacBook. Som student får man ju rabatt hos Apple…om man beställer sin MacBook online på Apple Store. Dock innebär dock att man får vänta lite längre på sin leverans. Jag hade ju kunnat lägga en beställning hos Dustin, Komplett eller MacForum och fått den hemlevererad väldigt snabbt men då hade det inte blivit någon rabatt. Lite sparsam ska man ju vara ibland också och egentligen har jag inte så bråttom…även om det ska bli roligt att lära sig något helt nytt.

Detta är vad jag beställde:

MacBook Pro 13

 

Incase Neoprene Sleeve

 

iPod Classic 120Gb

 

Leverans är förväntad till den 10:e september…men jag hoppas att det kanske går lite snabbare. Det är ju för sjutton nästan två veckor tills dess!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest