Att vänta på något ovisst

Idag började reservantagningen på vissa högskolor och universitet runt om i landet. I alla fall på Högskolan Väst där jag själv står som reserv nummer 8 på utbildningen till webmaster.

Eftersom jag aldrig hamnat på reservplats förut så har jag ingen som helst aning om hur det brukar fungera. På HVs (Högskolan Västs) webbplats har man i några veckors tid kunnat utläsa att reservantagningen börjar idag den 25:e augusti. Jag trodde i min enfald att jag redan idag skulle få ett besked men efter att webbplatsen uppdaterades några timmar in på dagen, så har jag insett att det inte fungerar så. Reservantagningen kommer att pågå i 2-3 veckor och endast de som blir antagna får besked. De övriga får inget besked alls.

Jag ska alltså gå omkring i 2-3 veckors tid och vänta på och hoppas på något som kanske inte ens kommer att ske. Jag gillar inte ens tanken på att ha fått vänta förgäves i 3 veckor och sen få ge upp eftersom man inget hört. Men i nuläget finns det ju inte ett skit jag kan göra åt det. Det stör mig ännu mer för jag är ju lite av ett kontrollfreak när det gäller min egen tillvaro.

Det finns en liten ljusglimt i denna misärabla situation och det är att webmaster-utbildningen inte står med som fullsatt utbildning. Det innebär att reserver kommer att antas och det ökar ju mina chanser. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest