Ut med gammalt, in med nytt…eller nyare

Ut med gammalt, in med nytt…eller nyare

Igår hade M sin lilla flyttförsäljning då hon sålde ut i princip alla möbler hon hade kvar. Allt skulle bort och jag och A hjälpte till att sätta upp (hela två) lappar vid Kortedala Torg och Citytorget för att informera om försäljningen till folk runt omkring. Jag trodde inte att de lappar som vi satte upp och de lappar som M satte upp hade suttit uppe tillräckligt länge för att någon skulle ha hunnit se dem men medan vi var hos M igår för att bistå med lite sällskap och kanelbullar mitt i flyttröjandet, så kom det faktiskt en hel familj som köpte det mesta av de saker som var till salu. Skönt för M som tjänade en liten slant och som sedan hade mycket mindre saker kvar att sälja.

Själv köpte jag mikrovågsugnen och en liten ministereo. Våran egen mikro har överlevt sig själv med nästan 10 år och den CD-spelare som jag haft i köket och som jag fått ärva av min bror, har nog också överlevt sig själv med ungefär lika länge. Så det var ganska skönt att få slänga ut de gamla åbäkena och byta dom mot nyare och snyggare grejer.

Här kommer lite bilder…

Micro

Mikrovågsugn med digital klocka och timer.

Stereo

Ministereo med radio och cd-spelare som även kan spela MP3-CD-skivor, jätte-hi-tech! 😉

Limerumpa

Den sista bilden tog jag med bara för att det var roligt. Jag hällde precis upp ett glas cola och la i två lime-klyftor. Lite omoget och barnsligt så här i efterhand, kan man kanske tycka, men lime-klyftorna ser ut som en rumpa. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

2 Comments

 1. maria
  Jul 29, 2009

  wiii, fint att grejerna fick ett nytt hem, ser görsnyggt ut med micron =)

  tack igen för bullarna oxå. Kom å säg hejdå på torsdag förmiddag? =(

 2. Sandra
  Jul 29, 2009

  Jao, klart vi kommer! Buhuuu 🙁 Men vem vet, nästa gång vi ses så är det kanske inte ens i Sverige 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest