Support.nu

Har precis kommit hem från Backa där jag tillbringat de senaste 7-8 timmarna. Förra året var jag och A bjudna hem till föräldrarna till en av mina närmaste vänner, T. De behövde lite datorhjälp (samt att T’s styvpappa köpt min gamla laptop). Vi spenderade en dag hemma hos dem (tillsammans med T) och fixade och donade med deras datorer. Det var roligt, vi fick mat, sprit och tack-för-hjälpen-present, förutom att det var väldigt trevligt, så det var helt klart värt timmarna det tog.

Tydligen så har ryktet spridit sig något om våran lilla insats för i onsdags blev jag uppringd av en bekant till T’s mamma som även hon (och hennes man) behövde lite datorhjälp. De hade köpt en varsin ny bärbar dator och behövde få dokument och e-post överflyttat till de nya datorerna. Inget direkt komplicerat men det tog sina timmar på grund av att Outlook Express är ett näst intill inkompetent program när man vill exportera e-post till ett annat e-postprogram. Klart blev det i alla fall, sent om sider. Nu är jag trött, ögonen är torra och huvudet påminner om att det finns.

I helgen ska vi hjälpa M och E, som kom hem från Kanada ikväll, att flytta ut det sista ur M’s lägenhet på Sjusovaregatan. Behov av möbler? Ta en kik här! På kvällen ska vi till Picasso och fira M’s födelsedag.

Nu kan jag snart inte hålla ögonen öppna… *snark*

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest