Semester = dåligt bloggande

Att blogga duktigt på semestern låter sig inte riktigt göras. Jag har alltid lidit av det syndromet, under alla semestrar jag haft hittills. Det finns två förklaringar, dels behovet av att blogga och dels latheten. Än så länger har jag bara varit ledig i sex dagar och det har helt enkelt inte hänt något utöver det vanliga. Helgen, var visserligen händelserik men den har jag redan berättat om.

I måndags var jag slö hela dagen, troligen på grund av utmattningen efter incidenten i söndags natt. I tisdags var jag i stan, bytte flytvästen som jag köpte i förra veckan som var en storlek för stor, och uträttade lite andra ärenden. Köpte lite underkläder, örhängen, sytråd och en knapp till ett par piratbyxor på vilka en knapp slitits bort.

Igår och idag har det bara varit seriöst softande som gällt, samt tittande på regnet som öst ner större delen av dagen. Jag har kollat väderleksrapporterna inför veckan som kommer, ska ju ut och segla i fem dagar, men resultatet har varit ganska nedslående. Regnskurar, mulet, sol och av till – ingen rikig värmebölja med andra ord. Jag hoppas vädret skärper sig och blir snällt och varmt.

Nu ska jag försöka vända dygnsrytmen tillrätta genom att gå och lägga och mig. God natt!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest