Så snopet

Idag fick jag och många andra som sökt till någon utbildning i höst, sina antagningsbedsked. För egen del blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Jag har sökt en distansutbildning (Webbmaster 120 hp) som är helt nätbaserad och som hålls av Högskolan Väst. Jag hade ganska kallt räknat med att bli antagen. Jag blev inte heller struken – men reserv…på 27:e plats.

Tydligen har utbildningen bara 50 platser och jag vet inte riktigt vad jag ska våga hoppas på i det här läget. Det är visserligen bara första urvalet än så länge men det känns inte särskilt troligt att över hälften av de antagna ska försvinna till det andra urvalet eller till terminstarten.

Men skam den som ger sig. Det är inte läge att kasta in handduken ännu. Jag har nu efteranmält mig på två kursblock; Webbdesigner 60 hp och Webbutveckling 60 hp, och hoppas att jag i alla fall ska bli antagen på någon av dessa utbildningar. Tillsammans utgör de båda kursblocken nästan exakt samma kursutbud som Webbmaster-utbildningen så det löser sig nog.

Håller på att packa det sista inför seglingen som börjar imorgon. Ska bli kul även om vädret verkar lämna en del att önska. Min vision var att inte behöva använda regnkläderna som jag packat ner men som det ser ut nu så verkar det bli oundvikligt att inte behöva packa upp dem.

Andra bloggar om: , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest