Mosigare än en mosad potatis

Det är ungefär hur jag känner mig nu…för att inte tala om hur jag kände mig efter middagen ikväll. A och hans kompis M fick för sig att fixa tacos hemma hos M. Jag visade nog inte så tydligt hur mycket jag uppskattade det men jag ska tala om det för A när han kommer hem.

Hur som helst så var jag helt död efter middagen. Vi spelade Drakspelet och jag har aldrig känt mig så trögfattad i hela mitt liv. Jag är inte så mycket för sällskapsspel även då jag har huvudet påskruvat ordentligt men ikväll orkade jag inte ens försöka förstå vad spelet gick ut på. M’s flickvän försökte förklara för mig och jag hörde vad hon sa men orkade inte förstå. Det är tur att jag bara har en dag kvar till semestern nu…

Imorgon fredag är alltså min sista normala arbetsdag på ett tag. Jag går på fyra veckors semester, kommer tillbaka för att avsluta några ärenden i augusti och sen vet jag inget mer om hur det blir. Men jag är inte så oroad. Det ska nog ordna sig. Men i tur och ordning. Nu – sömn.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest