Det tar sig

Idag fick jag ett underligt ryck. Jag har precis sammanställt ansökan om tillfälligt arbetstillstånd i Kanada. Jag antar att jag har M att tacka för det. Hon är ju här i Göteborg nu för att städa ur och överlämna sin lägenhet till en ny hyresgäst och hon och E har ju berättat så mycket om hur dem har det och om hur Kanada är så man blir ju så inspirerad. 🙂

Jag började förbereda ansökan tidigt i våras men kom av mig och har inte ägnat mig något mer åt det på flera månader. Lite lat har jag varit eftersom de enda papper som återstod var själva ansökningsformuläret och ett sammanfattande CV. Nu är alla papper klara förutom ett kontoutrdrag som jag tänkte göra imorgon då lönen kommer. Sen är det bara att skicka kuvertet…och betala in de 1 005 kronorna till kanadensiska ambassaden.

Ibland undrar jag om det verkligen är så klokt att bara dra iväg så där, mitt i finanskrisen och allt, men jag har också tänkt över mina alternativ. Jag är uppsagd, utan något besked om vidare timanställning. Jag vet inte om jag kommer in på utbildningen jag vill gå och jobbläget ser allt annat än just ut. Jag behöver prova på något helt nytt, så varför inte?

Lif’e is too short!

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest