Åter i hamn

Världen gungar, jag är trött och sliten men nöjd. Har varit hemma i några timmar nu och packat upp, duschat och bara tagit det lugnt. Ikväll ska det bli obeskrivligt skönt att gå och lägga sig i sin egen säng igen efter fyra nätters dålig sömn i en koj i en trång segelbåt tillsammans med sex andra personer.

Jag har tagit en del bilder som jag ska gå igenom och sortera lite. Några av dem kommer nog att hamna här och de som jag tycker bäst om kommer säkert att hamna i headern så småningom.

Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig direkt men vi har varken mjölk, bröd eller toapapper så en tripp till affären verkar inte gå att undvika.

Imorgon blir det en tur till Trollhättan för att inhämta lite info om utbildningen som jag sökt (om jag nu kommer in). Tänkte höra mig för över möjligheterna att kunna bli kontaktad ifall det skulle trilla av så pass mycket folk vid terminstarten att jag kommer in trots allt. Det vore ju synd ifall det skulle bli tomma platser när jag så gärna vill gå den här utbildningen. Nåja…allt ska väl ordna sig till det bästa.

*off*

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest