Söndagslugn

Söndagslugn

Har precis gått upp, A sover fortfarande och jag konstaterar att inte heller idag verkar det bli någon riktig sommarvärme. Snart har hela juni passerat och jag har varken badat eller solat. Ska det fortsätta så här så lägger jag mig snart i solariet en stund. Dock inte idag för även idag är gymmet stängt.

Jag har dock handlat lite sommarkläder som jag inte haft någon glädje av ännu. En bikini, en vit topp utan axelband men med snörning runt halsen (typ halter neck men ändå inte), en vanlig enkel vit topp, en bh med löstagbara axelband och två par skor. Ballerina var inte riktigt på modet i år verkar det somi, i alla fall inte som tidigare år då fanns en uppsjö att välja på. I år ser det ut att vara sandaler med och utan klack som gäller. Men jag hittade i alla fall ett par väldigt tunna och sköna sneakersliknande skor och ett par vita ballerinor med enkel snörning.

Nyinköpt

 

Idag ska jag bara ta det lugnt. Blev lite städnnig och tvätt igår så nu är badrummet och sovrummet uppfräschade och luktar ljuvligt. Får se om jag orkar ta tag i köket någon gång också… Knappast idag i alla fall. Någon måtta på nyttan får det vara under en och samma helg.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest