Snart så…

Har precis skickat in en komplettering på den näst sista inluppen i MySQL-kursen. Den sista inluppen blev jag godkänd på idag efter att jag skickade in kompletteringar på den igår. Men på inlupp 4 behövde jag koda lite så det har tagit lite längre tid.

Men nu är jag klar och borde få ett G även på denna uppgift på måndag…så vida jag inte helt missuppfattat vad min handledare ville med kompletteringen. Men det tror jag inte. Det känns jävligt bra just nu eftersom jag inte tagit hjälp av någon litteratur, varken Internet eller bok, utan bara kodat efter egen hjärna. Man lär sig otroligt bra på det även om jag brukar förstå mycket av att studera någon annans kod. Men ikväll har jag klarat mig helt själv. 😉

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest