Nya pluggar

Nya pluggar

Nu har jag konsumerat typ fyra par hörlurar under de senaste året. Det är nog inte helt normalt.

Med de första jag minns jag inte vad det var som gick snett, men ljudet var inte bra och de satt väldigt dåligt. De hörde till en Creative MP3-spelare som jag hade innan jag fick min iPod, men jag tröttnade på de lurarna ganska snabbt och investerade i ett par KOSS Spark Plug istället. Ljudet i dem var kanonbra men tyvärr var de lite för stora för mina öron. Sladden gick hur som helst av då jag var korkad och hade hörlurar och iPoden i handväskan tillsammans med nycklar och andra lite halvtrubbiga föremål. Sladden blev mer eller mindre avgnagd på flera ställen, bara att slänga!

Turligt nog hade jag fått ett presentkort hos Expert i julklapp av ett par goda vänner och de räckte precis till ett par nya KOSS-hörlurar som jag inte hittar någon länk till. Dessa var något mindre och passade mina öron mycket bättre. De hade jag i ett halvår tills kontakten började glappa. Väldigt irriterande!

Idag var jag på Komplett.se‘s hämtbutik och hämtade ett par nya hörlurar. Det blev ett par KOSS Igen och enligt beskrivningen på Komplett.se skulle det vara ett par Spark Plug men de såg helt annorlunda ut när jag väl packade upp dem. De var svarta och lite turkosmetallic och passar perfekt i mina öron. Anledningen till att jag köpte just dessa var att någon hade skrivit i en recension att lurarna passar bäst för folk med små öron, trots att de Spark Plug jag haft innan var för stora. Nåja, så här se de iaf ut:

 

Earphones

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest