Nästan nattamat

De hemgjorda köttbullarna står i ugnen. Jag är fortfarande trött efter lördagens äventyr (som jag för övrigt inte berättat om ännu men snart ska göra) och har en elak blåsa i munnen som hela tiden påminner om sin existens.

Dagen har gåttk som i ett töcken. Jag utförde arbetsuppgifterna mer eller mindre monotomt utan att använda hjärnan särskilt mycket. När lunchen kom var jag visserligen hungrig men maten smakade ingenting. Eftersom vi hade en kund på besök som fyllde år bjöd vi på lite fikabröd och inte ens det var gott och det är verkligen inte likt mig att inte uppskatta bullar!

Det vore lite halvkatastrof ifall jag gick och blev sjuk just nu. Nästa vecka hade passat bättre. Imorgon har jag lovat att fixa fika till ett seminarie vi ska ha på kvällen och på torsdag blir det någon form av avtackningslunch för mig eftersom jag blivit uppsagd och alla snart sticker iväg på semester. Jag har ju inte skrivit något om det på bloggen tidigare men den 15:e maj blev jag uppsagd, dock inte helt och hållet. Vi har lite för mycket personal just nu och min tjänst, som egentligen inte är någon riktig tjänst utan snarare ett vikariat för en person som för längesedan återvänt till jobbet efter barnledighet, kommer att göras om till en timanställning på förhoppningsvis 20 timmar per vecka. Jag kommer att vara på kontoret ett par förmiddagar i veckan för att sköta administrationen och i övrigt kommer jag att ha utbildning inbokat så att det troligen fyller 20 timmar. På sätt och vis passar det mig rätt bra just nu eftersom jag ju ska plugga vidare till Webmaster i höst, vilket jag ser fram emot otroligt mycket.

Nu börjar det lukta riktigt gott från ugnen. Snart är det matdags…och klockan är snart 22. Hoppas det blir godare att äta nu än vid lunchen…

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest