Inte långt kvar nu…

Helgen har varit lugn, skön, trevlig och förgylld med gott sällskap och mycket god mat. Vi har varit i Varnhem hos A’s föräldrar och firat hans morfar som fyllt år. Släkten hade sedan några veckor förberett en överraskningsfest och den hela föll i god jord hos morfar N.

Nu håller jag på att ta hand om min packning och förbereda mig mentalt inför sista veckan inför semestern. I det stora hela innebär det i praktiken att jag ska avveckla mig själv. Jag kommer visserligen att gå tillbaka till jobbet efter semestern och avsluta någa ärenden men sen vet vi inte riktigt vad som händer. Jag känner på mig att veckan kommer att gå ganska fort när jag väl inser att det är en del som behövs göras innan jag kan på semester. Sen ska jag dessutom försöka hinna med att utföra lite utbildning under veckan. Men nu börjar jag i alla fall att se fram emot semestern. Har solat lite i helgen och börjat få lite färg och mersmak på sommaren och det fina vädret.

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest