Grattis PP!

Vi kom in! PP har, i skrivande stund, minst ett mandat i EU-parlamentet. Det är helt otroligt och fantastiskt att alla aktiva piratpartisters slit i dagar, veckor och månader, har betalat sig!

Som piratpartist är jag glad och stolt idag och jag tror verkligen att PP’s framtida parlamentariker, vem det nu blir (kryssräkningen är inte färdig än), kommer att göra ett bra jobb i Bryssel, öppna ögonen på sina gruppkamerater och andra MEP:ar och åstadkomma förändring i parlamentet. För om det finns någonstans där det behövs förändring så är det i EU.

På torsdag blir det piratfika, vilket nog kommer att bli helfestligt. Jag önskar att jag varit med på valvaka idag men så blev det inte riktigt. Men det kommer fler val.

Grattis alla piratpartister och i synnerhet den än så länge namnlöse kandidat som kommer att tillbringa de fyra kommande åren i Bryssel.

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments

 1. Jonas
  Jun 8, 2009

  Saknade dig på valvakan igår 🙁 // kramar

 2. Sandra
  Jun 8, 2009

  Tack 🙂

  Ja, förbaskat dumt att jag inte gick dit. 🙁 Men jag kommer på fikat på torsdag iaf. 😉 Har lurat med en kompis också som jag bara chattat med tidigare och inte träffat IRL. Ska bli kul 😀

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest