Cypern i oktober

Inte nog med att sommaren börjar fyllas med sommarprojekt och lite annat, nu har jag även börjat planera hösten så smått. Jag har precis anmält mig till en gruppresa till Cypern. Resan arrangeras av Unga Synskadade (eller vad organisationen nu kommer att kallas för framöver eftersom det finns starka viljor att ge den ett nytt, modernare namn).

En bra sak att åka med en förening/organisation är att priset brukar bli väldigt fördelaktigt. I alla fall för medlemmar, vilket för mig till det som inte är lika bra med att resa med en förening/organisation. A är inte medlem, så han kan inte följa med om han inte pungar ut med 7 000 spänn, vilket en CSN-budget inte riktigt tillåter. Det är synd, för vi har fortfarande inte varit utomlands tillsammans. Jag kommer ju troligen att tillbringa ca ett halvår utomlands utan honom nästa år. Men när han väl har pluggat färdigt så ska vi minsann råda bot på bristen på utlandssemester.

Men en resa till Cypern i oktober ska i alla fall bli väldigt trevligt. Jag hoppas den blir bättre för min del än vad Egypten-resan blev…

2 Comments

 1. mariabj
  Jun 7, 2009

  Cypern är inte helt fel, tror jag, good for you!
  Kram!

 2. Sandra
  Jun 7, 2009

  Ingen aning faktiskt. Dyrt har jag hört att det ska vara. Men det är det ju överallt. 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest