Två kvar

Loggade precis in på det webbaserade systemet Moodle för hantering av kursmaterial för kursen i MySQL och PHP. Efter några vändor är jag även godkänd på den tredje inlämningsuppgiften som tog så många timmar för mig att göra.

Nu är det bara två uppgifter kvar och jag har börjat så smått med den fjärde och näst sista där jag ska göra externa CSS-filer och knyta till admingränssnittet och användargränssnittet i uppgift 3. Jag ska även lägga till en funktion för att en användare ska kunna lägga till bilder på bilar i databasen. Den sista delen av den uppgiften består även i att beskriva SQL injections samt att se till att databasen inte kan hackas via SQL injections.

Nu ska jag nog pigga upp mig med lite te.

Andra bloggar om: , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest