PHP-frossa istället för bloggfrossa

Nu har jag inte bloggat på några dagar. Klockan är mitt i natten och snart är det dags för sängen.

Anledningen till att jag inte bloggat nånting de senaste dagarna är att det dels varit valborg, då hann jag helt enkelt inte. Jag har ännu inte hunnit gå igenom alla bilder från i torsdags, det får vänta lite tills jag skapat av mig den värsta ångesten inför att det är en knapp månad kvar tills kursen i MySQL och PHP är slut. Igår och idag har jag suttit med MySQL och PHP i flera timmar. Det har inte känts som att jag kommit någonvart egentligen utan mest fastnat på småsaker som inte gjort att jag kommit vidare.

Men nu ikväll har jag kommit en rejält bit på väg. Inlämningsuppgift 3 (som för mig har varit ganska omfattande eftersom jag är n00b på seriös webbprogrammering) är snart klar…om man bortser från själva rapporten. Koden ensam har tagit lååång tid.

Nåja, dags att krypa till sängs. God natt!

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest