Nya Apoteket.se imponerar…med sin tröghet

Nya Apoteket.se imponerar…med sin tröghet

Fick mail från Apoteket igår att de nu lanserar sin nya webbplats som ska vara bättre och enklare att använda. Vanligtvis tror man ju att en webbplats ska bli bättre efter en nylansering men något har gått snett här eller så är Apoteket.se ovanligt välbesökt just idag.

Jag kommer knappt fram till sidan ens. Jag har laddat om sidan flera gånger eftersom laddningen bara resulterat i en vit tom bakgrund i webbläsaren. Vid mitt allra första försök avstannade allting då jag skulle logga in på “Mina sidor” med mitt e-leg och nu har jag precis klickat på “Logga in” igen och väntar på att sidan för inloggning ska laddas. Fort går det inte.

Det var väl ändå inte detta fiasko som var tanken, Apoteket?

Uppdatering 2009.05.19 @ 15:45:

Som väntat gick det inte heller denna gång. Nu såg det ut så här när jag försökte logga in igen:

Skärmdump - Apoteket.se

Bra skit…

Uppdatering 2009.05.19 @ 17:57:

Apoteket.se har nu värmt upp och rasslar på ganska bra. Jag har till och med lyckats lägga en beställning. 🙂

Andra bloggar om: ,

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sandrability.com » Nya Apoteket.se imponerar…med sin tröghet « Apotekare – I läkemedlens och apotekets värld - [...] Sandrability.com » Nya Apoteket.se imponerar…med sin tröghet Sandrability.com » Nya Apoteket.se imponerar…med sin tröghet. [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest