Gött väder, enna!

Nu börjar det verkligen kännas som att sommaren är på väg. Det har varit rätt kallt och blåsigt i luften ett tag nu, man har ju inte riktigt kunnat gå barärmad. Men idag har det sannerligen inte varit kallt och imorgon ska det tydligen bli ännu värmare!

Synd bara att jag måste ägna mer eller mindre hela helgen åt att göra klart de två sista inlämningsuppgifterna och därmed få PHP och MySQL-kursen ur världen. Imorgon är det dessutom demonstration inne i stan för fri kommunikation och ett öppet samhälle, en demonstration arrangerad av Piratpartiet och Ung Pirat. Jag hade gärna gått på den men jag känner inte att jag har tid… 🙁 Det är deadline på onsdag och det är en del kvar att göra och jag kan inte riktigt koppla av förrän det är gjort. Det suger verkligen när saker man VILL göra krockar med saker man MÅSTE göra. Visst, jag kan ju alltid skjuta på inlupparna till i augusti men det känns dumt och onödigt. Jag kommer isåfall att gå och fundera på dem under hela semestern och kanske behöva ägna en stor del av semestern åt att repetera allt jag glömt… Nej, det är lika bra att få det gjort!

Nu är det dags för lite fredagsfika och PHP-kod. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest