En viss stress börjar infinna sig

Helgen har gått och en ny vecka har tagit sin början. Faktum är att nästan halva veckan redan gått. Jag hade tänkt fixa med den näst sista uppgiften i PHP/MySQL-kursen idag men hade varken ork eller motivation. Så idag har inget vettigt blivit gjort egentligen.

Nästa vecka ska de två sista uppgifterna vara klara och även om den sista inte är så omfattande (tror jag) så börjar jag bli lite stressad inför deadline:n. Särskilt då jag inte riktigt vet hur jag ska lösa filhanteringen i MySQL. Jag trodde att jag hade gjort rätt, men fick sen kommentarer på att jag inte borde göra på det sätt som jag hade gjort, så nu känns det som att jag är tillbaka på ruta 1. Det blir helt enkelt till att sätta sig och googla lite eftersom boken bara tar upp den sämsta metoden (BLOBS).

Ska bli skönt när kursen är över så att jag kan ägna mig åt lite annat. Snart är det dessutom sommar. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest