En svacka

Det märks nog att jag är inne i något av en svacka när det gäller bloggandet. Så är det ibland. Jag ämnar så klart inte att sluta med bloggandet, absolut inte, men samtidigt behöver jag ägna mig lite åt annat, som exempelvis att avsluta kursen i PHP/MySQL.

Jag börjar få lite panik, oroar mig för att jag inte ska hinna klart med de två sista inlämningsuppgifterna till vecka 23. Då ska alla uppgifter vara klara och inskickade. Jag hade tängt ägna mig lite åt detta i helgen men så glömde jag min bärbara dator på jobbet. Så korkat! Nu sitter jag visserligen vid en dator men inte en som har de nödvändiga programmen installerade och jag vill heller inte lägga in en massa program på någon annans dator. Jag får helt enkelt ägna tid åt att läsa in mig på sånt jag måste kunna för att klara av nästa uppgift. Boken fick jag i alla fall med mig…

I helgen har vi gjort en liten famliljetour. Först en vända förbi mitt föräldrahem där vi fortsatte att fira pappas 60-årsdag med räkor, färsk fisk och tårta. Nu befinner vi oss i Varhem. Här är det lugnt och skönt, vädret är underbart och A’s föräldrar bygger växthus.

Jag längtar så efter att få flytta ut på landet! Att få fixa med sitt eget hus, inreda och renovera! Men det är ett tag kvar till dess. Vi har några saker kvar att uträtta innan det kan bli verklighet. Kanada för mig, examensarbete för A och fast jobb för både mig och A är den viktigaste etappen på vägen till ett eget hem.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite.

Andra bloggar om: , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest