Blogg-slapphet

Nu har det gått ytterligare några dagar sedan jag skrev något senast. Jag har inte funnit någon ro att sätta mig ner, slappna av, researcha och vara kreativ.

PHP-kursen hänger över mig som ett analkande regnmoln. Men idag hoppas jag kunna skicka in rapport och kod till handledaren. Jag lär få en del kommentarer på mina lösningar, kanske rentav retur. Men det gör inte så mycket, bara jag får det inskickat. Sen är det dags att börja med nästa uppgift. Ibland känns det som att det aldrig tar slut. Samtidigt lär jag mig mycket och tycker att det är roligt även om det går långsamt.

Dags för lite te och sen mera rapport.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest