Sista lediga dagen

Idag är det måndad, fast det känns som söndag. Sista lediga dagen innan jobb igen imorgon. Tänk vad lite ledighet går fort ändå.

Gårdagen spenderades här hemma, som planerat, med trevligt sällskap, mycket god mat och god dryck. Vi trodde inte, eller jag trodde i alla fall inte, att det lilla vi hade köpt på Feskerbröderna skulle räcka särskilt långt. Men vi blev alla proppmätta och kylen är fortfarande full med mat. Det är skönt för det innebär att vi inte behöver laga mat de närmaste dagarna.

Klockan är redan kvart i två och jag ska snart fixa kaffe. A är nog lite bakis. Det blev en del alkohol igår i form av öl, vin och drinkar. Någon efterrätt blev det aldrig så det blir fruktsallad och vispad grädde här ikväll istället. Det var längesedan så det ska bli gott.

Idag hade vi ju tänkt oss att åka till Slottskogen. Jag vill fota lite där och äta vårens första kulglass. Men vädret i Göteborg idag har en del att önska. Det är mulet och varmt och även om det är ljust ute så känns det inte riktigt som det perfekta vårvädret för parkvistelse och glass. Kanske stannar hemma och tar det lugnt och ägnar mig åt lite programmering i PHP istället. På det området finns det gott om arbete med inlämningsuppgifterna. Två av fem har jag lämnat in men det är ju fortfarande tre kvar och de sista tre kräver en del arbete.

Dags att fixa kaffe!

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest