Några timmars huvudvärk

Om den flera timmar långa huvudvärken beror på baksmälla av några halvtaskiga öl igår eller om det var för att jag slarvade med kaffet imorse som förtärde jag-vet-inte-hur-många-timmar-för-sent, vet jag inte.

Hinner inte och orkar inte skriva om helgens alla happenings just nu. Är trött och huvudvärkig och ska krypa ner i sängen strax. Imorgon ska jag upp vid 6…usch…åka till jobbet och montera upp en läskamera innan jag åker ut med den till en kund i centrum. Jag avskyr måndagar, de blir alltid så långa och man är alltid så trött.

Dags för skyndsam sömn!

God natt!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest