Inge jobb idag, inte…

Idag är jag, som du kanske gissat av rubriken, hemma från jobbet. Har pratat med några av kollegorna och det verkar som att en annan av dem också fått något virus och gått hem för dagen.

Min kollega S har lovat hjälpa mig med ett reklamutskick som skulle gått ut idag. Själva reklambladet är klart och ettiketter är klistrade på alla kuvert så det var bara utskriften av ca 170 reklamblad kvar. Får väl baka en kaka eller nåt som tack för hjälpen sen efter påsk när alla är åter på jobbet.

Jag ska försöka våga mig på att gå ut om en stund. Jag har ju inte feber så det känns lite fånigt att bara sitta stilla eller ligga i sängen. Det är ju så fint väder också, ännu en orsak att ge sig ut och få lite frisk luft. Det känns inte lika lockande att sitta och glo på film och tycka synd om sig själv när solen skiner ute. Vi har dessutom ingen mjölk till kaffet vilket jag nog orkar konka hem, bara det inte blir för ansträngande. Vill ha nudlar också, det är gott när man är sjuk. A och hans kompis M håller på att brygga öl…igen. De är ju lediga från skolan över påsk vilket de så klart firar med ölbryggning.

Senare i eftermiddag eller ikväll kan nog en film sitta bra. A tyckte att vi skulle se den äldre versionen av The Italian Job.

Nej, dags att masa sig ut. När jag kommer hem igen är det dags för lite mera PHP. Satt med det i några timmar igår och fick en del gjort. Jag måste verkligen ägna lite tid åt databaskursen nu fram över. Veckorna bara rusar förbi och hittills har jag bara lämnat in och fått godkänt på en av totalt fem inlämningsuppgifter. Den andra inluppen är på god väg men det är helt klart dags att lägga på en rem. Terminen är ju snart slut…

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest