Hej och god dag, träning!

Nu har jag ju skrivit så mycket om piratrelaterade saker så nu är det är det dags för lite mer alldagligt skrivande. Något som har blivit lite av en huvudvärk för mig de senaste veckorna är hur dålig jag varit på att ta mig till gymmet. Det är dock inte bara lathet. Väldigt ofta har jobbet kommit emellan men det går inte att skylla på det i längden.

Idag har jag i alla fall varit på gymmet mellan 8:15-10:20 och fått en hel del gjort. Ett bra men ganska tråkigt konditionspass som följdes av styrketräning av mage, rygg och armar. Slutligen ca 20 minuters stretchning. Det var riktigt skönt att lämna gymmet för att gå vidare till jobbet. Det enda som saknades var egentligen en stund i bastun men det hanns inte med.

På onsdag blir träningen på eftermiddagen istället eftersom jag ska vara i Kungsbacka vid 10. Men huvudsaken är ju att det i alla fall blir av.

Just nu sitter jag och petar i mig vietnamesisk wook från Saigon Zoo vid Stigbergstorget. Ett väldigt charmigt ställe där dom tillagar egna wookgrytor med massa kryddor och grönsaker. Vi har hämtat mat där på jobbet några gånger och eftersom A skulle äta i skolan idag så passade jag på att unna mig lite gott till middag.

Sen är det dags att sätta tänderna i PHP- och MySQL-koden igen. Fastnade rejält igår och fick inget gjort. Jag blev bara arg för att det hittills gått så bra och sen tog tvärstopp. När jag hade gått och lagt mig kom lösningen plötsligt till mig. Det sa nästan “pang” uppe på hjärnkontoret.

Dags för mer mat, sen knåda kod!

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest