Förrådsröjning

Nu är det gjort! Nu har vi röjt upp i vårat förråd! Gud, så befriande! Vi har slängt en massa saker, bl a en hel del gammal hårdvara som man sparat av någon märklig anledning. En gång i tiden har man väl resonerat att ”Det kan vara bra att ha och testa med ifall något går sönder…”. Problemet med det är ju att det man sparar på så länge inte är så värst kompatibelt med det man använder idag. Jag har inte ens någon AGP-port på mitt nuvarande moderkort. Hur ska jag då kunna testa ifall ett grafikkort är den felande länken i en strulande dator? Genom att sätta in ett AGP-kort i en port som inte finns?

Nej, jag måste bli bättre på att slänga saker. I förra veckan ringde jag till vår kvartersvärd och frågade ifall det var ok att vi ställde en del elskrot i sophuset. Egentligen är det ju konsumentansvar på såna produkter men eftersom vi bl a skulle slänga en gammal CRT-skärm och inte har tillgång till bil och närmaste återvinningsstation ligger flera kilometer bort, så lovade kvartersvärden att ta hand om vårat elskrot. Så himla bussigt!

Nu ska jag ta mig lite paj och sitta och gosa lite med A i soffan en stund. Han ska iväg till en kompis strax så jag får ha lägenheten för mig själv en stund. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest