Det gick!

Tillägg 138 till Telekom-paketet gick igenom! Detta är stort och oerhört viktigt och jag kan bara ge cred till Instensifier (Christopher Kullenberg) och alla andra som på Erik Josefssons initiativ under sin föreläsning i lördags, uppmanade folk att kontakta MEP:arna som ikväll röstade om tillägg 138 i ITRE-utskottet!

Jag har inte deltagit själv, tyvärr. Jag har inte hunnit och inte heller riktigt orkat. Jag vet, det låter oerhört lamt. Men jag har beundrat de som med sådan iver och engagemang sedan i lördags arbetat med Telekompaketet.se och via den webbplatsen engagerat så många fler. Tillsammans bidrog de troligen till ett fantastiskt resultat. Inte tillägget i sig, utan att de lyckades få MEP:arna att förstå vikten av tillägg 138.

All ära åt er!

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest