Blommor och bin…i alla fall blommor

Blommor och bin…i alla fall blommor

Nu har jag varit ute och fotat lite i vårat bostadsområde; krypit i gräset och troligen sett riktigt fånig ut. Det blev en vända med normalzoomen och en vända med telezoomen, eftersom jag inte orkade konka med väskan.

För övrigt vill jag ha ett makroobjektiv eller en närbildslins. Tror nog att jag kommer att skaffa en närbildslins först eftersom de är lite billigare än ett makro. Det blir inte så bra närbilder med normalzoom, jag kommer inte så nära som jag skulle vilja. Jag försökte kompensera detta genom att använda telezoomen och befinna mig längre från motivet men det var inte helt optimalt det heller och det kändes lite skakigt.

Det blev några fina och färgstarka bilder i alla fall.

 

Dags för pizzalunch!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest