Verifiering av min blogg

Jag håller just nu på att verifiera att denna blogg är min, via Bloggkoll (eller Bloglovin som de har bestämt att kalla sig nu för tiden). Så därför ligger det några länkar här nedanför som jag tydligen måste lägga in i ett inlägg för bevisa att detta faktiskt är min blogg. Weird…

Följ min blogg med bloglovin (Adressen: https://sandrability.com)
Följ min blogg med bloglovin (Adressen: www.sandrability.com)
Följ min blogg med bloglovin (kommentarer)

2 Comments

  1. Joakim
    Mar 9, 2009

    Har inte läst på så noga men varför vill man det?

  2. Sandra
    Mar 9, 2009

    Jag använder Bloggkoll för att hålla reda på alla bloggar jag läser. Jag kan under fliken “Min blogg” lägga in min egen blogg och då vill dom att jag lägger in det här inlägget så att dom vet att bloggen är min. Då kan jag sedan lägga upp en viss ikon till min blogg, som ska synas på bloggkoll, och ändra kategori och lite sånt. Ägnar mig inte så mycket åt att få bloggen att synas där men tycker att verktyget är bra annars för att hålla reda på alla bloggar jag läser. 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest