Var blev virusarna av?

Idag känner jag mig inte alls som igår. Har lite lätt huvudvärk men jag misstänker att det beror på bristen av koffein, vilket jag snart ska justera med lite te. Men annars känner jag mig som vanligt. Igår var jag helt säker på att det var förkylning och skit på gång, eftersom jag kände mig så jäkla hängig. Det är kanske så man ska göra; ta ut förkylningen i förskott så blir det ingen? 🙂

Nu ska jag peta lite på A och fråga om han också vill ha frukost. Undra vad man ska hitta på idag? Tanken var ju att mamma och pappa och brorsan skulle komma hit på middag ikväll men vi avstyrde det igår ifall jag skulle vara krasslig idag. Varken morsan och farsan har någon lust att bli sjuka och laga mat när man är dålig…hur kul är det?

Blir nog lite lek med kameran idag i alla fall. Grått och tråkigt väder utomhus och jag har ju fortfarande ingen väska så jag känner mig lite reserverad för att gå ut och knäppa. Väskan och ett extra batteri anländer till Expert Götaplatsen på tisdag så dit lär jag kila iväg direkt jobbet. Då ska det även tecknas försäkring som jag fick pengar till av mamma i födelsedagspresent. Min mamma är snäll, hon 🙂

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest