U2 till Göteborg!

Den 31:e juli spelar U2 på Ullevi här i stan. Jag har just insett att jag jättegärna vill gå. Väldigt, väldigt gärna. Biljetterna släpps på fredag. Det enda problemet är att jag inte riktigt vet vem jag skulle kunna gå med. A är inte särskilt förtjust i U2 och jag har velat se dem sen typ så länge jag kan minnas. Jag ångrade mig djupt att jag inte köpte biljett då de spelade i Göteborg senast och det misstaget vill jag inte göra om.

Jag skulle i och för sig kunna köpa två biljetter, det har jag råd med, och lösa sällskapsproblemet senare. Annars är det väl inga problem att gå själv, eller att sälja biljetterna. Någon som vill gå med mig? 🙂

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest